"Time-out"

Det blir en intensiv Nanne-helg de närmsta dagarna; i kväll sänds Dobidoo där jag tävlar tillsammans med Björn Skifs. Ska berätta mer i morgon i bloggen, om Björns och mina våndor backstage. I morgon sänds även min sommarkonsert i Lulueå på P4 (kl. 20.00-21.00) och samtidigt sänds Babben & co. 20.30-21.30. Hmmm, för de som inte gillar artisten Nanne blir detta en mardrömshelg - halloween, fast en helg för tidigt helt enkelt. Hee!
                                                                                               *
Som några av er kanske redan sett, så står det i Expressen i dag om min 4 månaders "time-out" nästa år. Det har varit ett fantastiskt år som gått; huvudroll i Sweet Charity, medverkan i Melodifestivalen, nytt album som sålt guld, sommarturné som drog en jätte stor publik på varenda spelplats trots oberäkneligt väder, krogshow som jag är så otroligt glad att få göra och är naturligtvis dessutom överlyckligt över den fantastiska responsen från både publik och recensenter. Den här veckan gick dessutom nya singeln Pissenisse upp på 10:e plats på singellistan. Wow!Tusen tack till alla er som gjort mitt år så fantastiskt! Men ibland behöver man stanna upp i livet ett tag och det är just vad jag behöver göra nu. Det har naturligtvis varit omtumlande efter allt jag gått igenom med bröstcancerbeskedet och jag känner att nu är rätt tillfälle att stanna upp ett tag och bara ägna mig åt min familj, vänner och gå igenom själv alla känslomässiga intryck. Under den här tiden kommer jag heller inte att blogga någonting. Jag har alltid jobbat väldigt intensivt oavsett om jag ägnat mig åt musik eller då jag tidigare, för över 20 år sedan arbetade som telefonist eller när jag i tonåren arbetade extra på lov i helger i gamla gamla dammiga arkiv eller på kontor som allt-i-allo. Så det här blir första gången någonsin som jag går ledig under så lång tid och har bestämt mig för att inte jobba en enda dag under denna period. Så som sagt var, under början av mars till sista juni kommer bloggen att ligga nere helt.
                                                                                               *
250186-178
HÄR ÄR DAVID (SOM ÄR LJUDTEKNIKER PÅ BÖRSEN) OCH JAG BACKSTAGE. HAN SER INTE SÅ MUNTER UT........
250186-177
......MEN OM MAN KLÄMMER HONOM PÅ NÄSAN SÅ BLIR HAN GLAD IGEN. ;-)
Har ju en sida på Facebook som jag ännu inte hunnit sätta mig in i. Har heller inte hunnit bestämma mig för hur jag ska använda det, men jag tror att eftersom det går att nå mig på både min hemsida här och MySpace-sidan för alla, så kommer jag bara att använda Facebooken för nära vänner som jag umgås med privat.
                                                                              *
Vad det gäller allt tekniskt strul med gästboken här på hemsidan och kommentarerna här i bloggen, så inväntar vi fortfarande besked men det fungerar fortfarande inte, så de flesta av er kan varken lämna meddelanden eller kommentarer. Det här problemet har pågått ett par månader men är nu värre än någonsin och som sagt vi väntar på besked om när de tror att detta är åtgärdat.  
                                                                             *
I helgen gör jag två signeringar; en i Tumba klockan 12 och en i Jakobsberg kl. 14.00. Ses då, några av er! :-)

#1 - - Cajsa:

Gahh, facebook suuuger! XD haha! Men har det i alla fall bara för att många kompisar till mig har det.. (A) Skickat ett mail och vännerförfrågan till dig där men antar att du inte kommer att acceptera det då eftersom att det är för privata vänner.. :)
Lite synd att det krånglar med gästboken.. :( men det blir nog toppenbra ska du se.. ;-)
Är du med i expressen! :O Då måste man ju ner och köpa den sen.. (A) hehe.. XD Man vet ju aldrig om det är nåra fina bilder på dig.. (A)
Sen va det nåt mer jag skulle säga men som jag så klart glömt.. drygt.. XD

saknar dig gumman!
Hoppas vi ses snart igen i alla fall!

Puss och kram!
xxx Din lilla Cajsa...

p.s.
Du är värd en time out PLUS att vi kommer fortfarande skriva till dig för du är vår gulliplutt! ^^
d.s.

#2 - - Lina:

Vi ses imorgon antingen i Tumba eller Jakobsberg! Har inte riktigt hunnit bestämma mig för vilken av dem. Puss /Din Lina