dvd

Var på Tina Turner konserten på Globen. Satt i mitten på 3:e bänk parkett och plåtade som en galning. Kommer hem och lägger över bilderna i datorn och vips så är 90% av alla bilderna borta, både i datorn och kameran. Ööööken!
Konserten var i alla fall fantastisk! Håller just nu på och pusslar med Vild-showen som ska släppas på dvd. Oj, det är mycket att hålla i för att få ihop en dvd med bonusmaterial och annat. Nu ska jag lägga mig ner och zappa kanaler. 

#1 - - Celicia:

Lätt hänt! Hade raderat ALLA bilder på min dator för inte så länge sedan! Var så förbannad att det bara rann tårar! Dock lyckades jag få tillbaka det mesta... Det löser sig tillslut!! :)

du har ju 10% kvar och showen kvar i huvudet! Så kör jag på, känner jag mig depp. Tänker jag på tex vild och ser det i mitt huvud, det hjälper ALLTID kan jag säga!!!Och när kommer dvdn? Finns det ett datum? :-)Kram finaste människa!/Celicia

#2 - - Malin:

Åååhhh jag hatar kameror! Men konserter är alltid kul! :) Jag kommer lätt köpa dvd:n! :D LÄNGTAR!!!!Pussen! :)

#3 - - Simone:

Hej Nanne!Lite arvundsjuk blir jag! ;)

I saw the previous days that Tina Turner will have a concert in the Globen in Sthlm! Coooool!

I'm absolutely looking forward to your DVD! (even if it's not life! ;))Great that you feel better!Kramar,

Simone

#4 - - Cajsa:

lycka till sötaste söt med DVDn!:Dhaha, det är därför jag alltid låter bilderna vara kvar på mobilen eller kameran tills jag är klar med dem på datorn. :) på så sätt finns de kvar. :)puss, sötaste!

#5 - - Marre:

Hur känns det för dig när din vän Anjelic är den som anlitat en torped för att försöka döda sin man (det som hände i Gamla Stan)

Det kan inte kännas så bra för dig

#6 - - Ulrika:

Nää, åh stackare!! Jag absolut hatar när sånt händer, och just när du var på Tina Turner!!! Fy bubblan!Hoppas du mår bra!

Såg din Vild-show på tv förresten, helt otroligt bra! Synd att du inte har varit i Örebro ;)

Massa kramar till dig!