Muse! :-)

Muse nya cd "Absolution" gör mig salig! Plattan är overkligt bra! Det är det bästa som har kommit sedan My Chemical Romance´s cd "Black Parade". Musik kan verkligen ge styrka och energi och det gör de här skivorna för mig. Jag blir så jäkla lycklig av bra musik!!! Spelar "Absolution"-plattan om och om igen, precis som jag spelat sönder Black Parade-cd:n (som för övrigt egentligen är Charlies men som jag har "lånat".....läääääänge nu! ;-)

Vild-showen kommer att släppas på dvd i höst. Nya projekt på gång f.ö., men inget jag kan berätta om ännu, förrän allt är klart. 

Har just kommit hem från en resa till Tallinn. Det var en ny Silja Line båt som invigdes och Micael Bindefeld och hans företag höll i hela evenemanget som pågick i 1,5 dygn. Det var super trevligt med massor av god mat, härlig stämning och så mycket kul människor att umgås med så jag for runt som en jojo och pratade lite här och lite där med alla arbetskamrater och vänner som var med på resan. Maria Rådsten, från One More Time, och jag åkte tillsammans och det var så härligt att få tid att umgås igen, vilket vi inte hunnit med de senaste åren. Vi har hela tiden haft fullt upp på varsitt håll. Jag tycker så otroligt mycket om henne och saknar henne i jobbet, Vi måste tids nog få till en ny One More Time skiva. Det är helt enkelt dags för Peter att skriva nya O.M.T-låtar tycker jag.  :-)

Efter middagen så bar det iväg till discot en stund. 


Maria och jag passade på att gå runt lite på stan i Tallinn och vi satt länge på 
ett café och jäste i solen. 


#1 - - Celicia:

Åhh.. Vänta.. Var inte... Marie Picasso och Sandra Dahlberg blandannat där? ÅHÅÅÅHÅ Man blir avundsjuk ju! Alla åker utomlands... Jag sitter hemma och skräpar.... Och sliter som ett djur i skolan *gäsp!GUD SÅ OVAN JAG ÄR ATT SE DIG I BLONDT HÅR! Jag såg inte vart du var och började skrika hysteriskt och väckte min mamma... Men snyggt är det!!!! Måste bara... vänja mig... hahaha!

Kraaam underbaraste och finaste Nanne!

Längtar efter den nya skivan,
nytt matrial we want!!*

#2 - - Malin:

DITT HÅÅÅR!!!!! VAD HAR DU GJORT????!!!!! HAHAHAHAH SHIT VAD OVANT!!!! Vänta bara tills Trull ser detta! ;D Hihi!!

#3 - - Celicia:

Nu blev texten lite wierd.. är smått... död bara... ;-)

Sorry

#4 - - Magnus:

Jäklar va kul att även du gillar Muse! Deras album "Origin of symmetry" har legat konstant i mobilen sen 2 år tillbaka. "Absolution" har jag inte lyssnat så mycket på, men den plattan är väl inte ny? Känns som att jag köpte den för typ tre eller fyra år sen? Skit samma, hoppas att du hade en trevlig resa :-) Kul att Maria var med, längtar efter ett nytt OMT-album; sätt fart på Peter, haha. Kramar från Magnus

#5 - - E:

Väldigt fin färg du har på håret! Du passar i ljust hår!

#6 - - Cajsa:

Va fin du blev i hååååret! :D

#7 - - marre:

hur känns det när din gamle kollega Anjelic sitter häktad

för att betalat en torped att döda sin förre detta.( Det som hände i Gamla stan)

Det måste vara en mardröm efter som det är din mans gamla tjej också

#8 - - Anonym:

Angeliqué Widengren Är det som är häktad, din gamla kollega och din mans gamla tjej . hon sitter för det som hände i Gamla stan#9 - - soffan:

Din vänn Anjelic sitter häktad för det som hände i gamla stan

#10 - - marie:

har du pratat med Anjelic??

Är ni fortfarande vänner?? om ni är det kommer du fortsätta vara vän med galningen ELLER?????

#11 - - Celicia:

Gud så hysteriska folk är. Angélique skrämmer mig, har alltid gjort och kommer alltid att göra det. Fattar inte vad som har hänt med henne... ;-)

#12 - - Lina:

Jag Måste Kyssa Dig är det bästa som kommit sen The Black Parade ;D