Ritchie Blackmore cover på våran låt

Min gamla gitarrhjälte Ritchie Blackmore från Deep Purple och Rainbow, har spelat in en cover av våran låt Highland, som vi släppte med One More Time 1992. Då blev den en stor hit runtom i flera länder i Europa och sålde även guld i Syd-Afrika. För bara nåt år sedan släpptes den återigen i Syd-Afrika, då på en "Best of One More Time"-skiva.

Vi vet sedan tidigare, att Ritchie Blackmore gillat det vi gjort i One More Time, för det har han nämnt i tidningsintervjuer, och eftersom jag är ett gammalt Rainbow-fan och Peter ett lika stort Deep Purple-fan, så känns det super kul att han har valt att spela in en cover av en av våra låtar, på sin nya skiva "Autumn Sky". Kult!!! ;-)
Här går att lyssna på en bit av den:
http://www.youtube.com/watch?v=aizz5Ay0WE4

Det går även att läsa mer om det här:
http://nanneonline.blogg.se/http://www.blackmoresnight.com/index2.htm

#1 - - Lina:

Väldigt roligt! :) Har alltid gillat Highland :) Tycker dock att er version är bättre än Blackmore's night's. Av någon anledning stör jag mig på hon sångerskan Candice Night's röst...

#2 - - bewar:

den är sjuk bra nanne. men jag älskar ändå eras version mer. tycker ni är bara fantastiska allså one more time. one more time och sound of music är mina absolut favorit grupper i världen. men bästa artist i världen det är du.

jag letade efter låten på spotify highland och hittade den här får ni länken som ni kan höra låten som har spotify.

http://open.spotify.com/track/3LY2PaXlJXDdq8YXpzGTih

mvh nannes stora fan älskar dig nanne forever puss och kram

#3 - - Bryndis:

Grattis gumman. Vad fin den blev (:

#4 - - Celicia:

http://www.youtube.com/watch?v=RaQsGw9KUWcHär är hela låten :)Åh, jag ÄLSKAR Highland.. med er version är ärligt talat bättre.

#5 - - Malin:

Wow vad coolt! :D Har inte lyssnat än men ska sätta igång nu :)