GULDSKIVA!!!!!!

Förra veckan ringde de från skivbolaget och berättade att nya albumet ?Jag Måste Kyssa Dig? har sålt GULD!!! Wow! Det känns helt fantastiskt! Tusen tack alla ni som har köpt skivan. Varje skivprojekt blir som ens lilla skötebarn och naturligtvis är det alltid lika kul att känna att en cd blir väl emottagen. Att det dessutom sker i dagens läge är oerhört stort, då man på tv senast häromdagen pratade om den enormt stora krisen i skivbranschen. Tack söta, rara ni ännu en gång. Utan er hade detta inte blivit en guldskiva.


Förra fredagen blev det lite födelsedagsfirande. Dock ett soft sådant. Familj, släktingar och nära vänner droppade in lite spontant under dagens och kvällens lopp. Det var lugnt och mysigt. För ett år sedan, när jag fick mitt cancerbesked,  vågade jag inte ens hoppas på att få fylla 45. Därför känns det obeskrivligt stort att jag fortfarande får hänga med. Det känns som om jag har fått ett andra liv. Ibland griper paniken tag i mig för jag vet ju hur snabbt allt kan förändras igen. Nu när det har gått drygt ett år så börjar känslor och minnen tumla runt inom en och varje dag känns så gränslöst stor. Jag vet ju att alla inte får samma chans som jag för tillfället har fått. Tack livet!
Tusen tack också för alla fina presenter, blommor, teckningar, brev och mail som ni skickat till Somco-kontoret och alla hälsningar här på hemsidan och på myspace-sidan. Ni är så otroligt omtänksamma.

På lördagen var jag ledig och vi hade en soft hemma-dag och kväll hela familjen. Vi spelade
bl.a Tetris och trots att jag åker på däng av sönerna hela tiden så fortsätter jag envetet med
meningen; ?en gång till och NU ska jag ta er minsann!??..hoppet är ju det sista man har även
i ett sånt här läge. Hee!


I går var jag och gjorde en intervju för radioprogrammet ?Bubbel?.
Elin, som tidigare gjort karaktären ?Grynet? har gjort jätte mycket bra för att stärka unga tjejer och killar självförtroendemässigt. Det är en viktig uppgift i dag då det är så många som känner sig vilsna och osäkra på sig själva. ?Ta ingen skit? brukade hon alltid säga och mer tydligt än så kan det ju inte bli! Att vi tycker olika är en sak men när det handlar om att medvetet försöka trycka ner och såra någon är gränsen nådd. Vi är alla värda värdiga liv. Glöm aldrig det, raringar! ;-)
Intervjun sänds nu i helgen men dessvärre kommer jag inte ihåg om det är på lördag eller söndag som det sänds. Hur som haver, för er som missar det och vill höra det i efterhand så går det att lyssna på intervjun hela veckan på deras hemsida. http://sr.se/barn/p3bubbel/
Några har redan mailat ang. Tove-omslaget och reportaget som nu finns i butikerna och frågat om det är fotograferat hemma hos oss. Nej, det är det inte. Vi är ju oerhört noga med att skilja mellan privat- och arbetsliv och därför gör vi aldrig några hemma-hos-reportage. Detsamma gäller barnen. Under hela deras uppväxt har vi hållt dem utanför vårat jobb mediamässigt. Det har känts viktigt att de ska få ett så naturligt förhållningssätt som möjligt till vårat jobb och så har det blivit.
Grattis till Sonja Aldén och Bobby Ljunggren till första platsen på Svensktoppen. Är så glad för deras skull. Både låten och de är fantastiska.
Slutligen; tack ännu en gång för att ni har gjort "Jag Måste Kyssa Dig" till en guldskiva! Jag har världens absolut bästa fans! Pusssssss! ;-)

Visa fler inlägg