Diggiloo-turnén

Wow! Vilken Diggiloo-premiär!!! Helt fantastiskt. Publiken var sagolik! Det var fruktansvärt pirrigt men så fort premiär-giget väl kom igång så tog spelglädjen och adrenalinet överhanden. Ni kan följa våra videobloggar på:
http://www.diggiloo.com/videodagboken/
Det är så vansinnigt kul att få köra med det här gänget. Är nu i Göteborg och tar det lugnt och laddar inför morgondagens gig här. 
I går spelade vi i Kristianstad. Precis lagom till det slutet av showen så började det regna. Är så imponerad av alla som står kvar där i regnet.och dansar och klappar med. Går ju alltid ut och skriver autografer till alla som vill ha, efter showen. Det kan ta en liten stund då vi alla måste packa ihop alla våra kläder och saker först, för direkt efter showens avslut så måste de börja riva hela scenen, inklusive våra loger. Det var många regnvåta som stod och väntade på autograf. Kul att få träffa er alla. 
Nu ska jag lägga mig här på hotellrummet och kolla lite film; Sweeny Todd med Johhny Depp. Är inte speciellt förtjust i den musikalen, för jag såg en katastrofalt tråkig version på Broadway, men vi får väl se om den här filmversionenen kan övertyga mig om att det är en bra musikal trots allt.
Puss! :-)
Visa fler inlägg