Naken

I dag mår jag något bättre, men hostan är fortfarande jätte tuff och ihärdig, så jag har kräkts av hostkiknandet. Ni vet, som typ kikhosta - när man hostar så man tappar andan helt, magen krampar och revbenen värker.  Större delen av Let's Dance-gänget har varit eller är sjuka med denna eländiga släng av feber, halsont och hosta.
 
FIck avboka allt i går efter repet, som jag var tvungen att avbryta. Så jag missade inte bara dansrep med Tobias på eftermiddagen, utan jag missade även "soldusch" som vi alla får på onsdagarna, för att få lite fin färg på kroppen.
 
Kände paniken i morse; jag kommer se ut som en kritvit zoombie, brevid alla solduschade Let's Dance deltagare.
Så nu har jag kletat in mig med brun-utan-sol här hemma. Men det vet'e sjutton om det blir bra eller inte.
Ja, ja, vad gör man inte för lite fåfänga. Haha!
 
Ja hör ni, mer avklädd än så här kan jag inte bli - inte en sminkgnutta, avklädd, insmetad med brun utan sol och håret helt borta från ansiktet. Det här är jag. Fasiken, vad det tar lång tid för krämen att torka in. Undrar om det är värt? Det lär jag märka i morgon.
 
Snart måste jag dock åka iväg på ett kort foto-jobb i kväll, som inte gick att avboka. Får nog åka iväg brun-utan-sol-kletig, när kläderna åker på. Och massor av hostmedicin i magen.......
Puss till er allihopa! ;-)
 
Visa fler inlägg